El restaurant Gadus, a la mallorquina costa de Cala d'Or, està tancat des del passat mes d'agost, en plena temporada turística. Segons el seu propietari, Antoni Adrover Llull, "per problemes amb el personal de la cuina". Dijous, però, va rebre una estrella Michelin.

Adrover se n'assabentava ahir, amb sorpresa. Sorpresa? "Una mica, aquesta gent no avisa ningú", responia. Ningú des Michelin l'havia avisat. Mentrestant, i davant els rumors que parlaven de tancament definitiu, ell insisteix ara que "era un tancament temporal", però reconeix que l'estrella "ho canvia tot" i que ara sí "es planteja tornar a obrir".

La seva pàgina web no ?funciona. "Entre avui i demà estarà ?operativa", respon l'empresari que, de moment, no té ningú contractat. "Normalment, la plantilla ronda les 9 o 10 persones", diu, mentre insisteix que per treballar en el seu restaurant "no serveix qualsevol".

Fins al passat agost, el Gadus obria només durant la temporada turística, de "març a octubre", i oferia menús degustació entre els 30 i els 35 euros. "La carta es canviava cada tres mesos", explica Adrover.