El Bed & Breakfast d'Els Amics de les Arts tanca les seves portes; després d'una gira que els ha dut durant un any arreu de Catalunya, la formació a cavall entre Girona i Barcelona s'acomiada dels seus fans amb dos concerts al Palau de la Música Catalana, els propers 6 i 7 de de febrer.

Les entrades per a les dues actuacions es van esgotar als pocs dies de posar-se a la venda; 2.200 persones en cada actuació acomiadaran al grup revelació de la temporada, que es va endur fins a 7 guardons en la passada edició dels premis Enderrock.

Abans d'acomiadar-se de la present gira, la formació tornarà a passar per les comarques gironines per oferir-hi un darrer concert. Serà a Verges el proper 8 de gener, on a més presentaran a la demarcació la reedició especial del Bed & Breakfast, que inclou el seu disc anterior, Castafiore Cabaret, a més de diversos "bonus tracks".

PulpoPop, disc amb Miqui Puig

En el que serà la cloenda d'aquesta gira, els Amics comptaran amb els PulpoPop com a teloners; el grup de la Cellera i Sarrià de Ter també tanca un any magnífic, on després de presentar les seves primeres cançons amb Cuit ben cuit!, van aconseguir arribar a la final del concurs Sona 9 i guanyar-hi el segon premi.

La formació defensarà les seves cançons al Palau de la música "de la manera més íntima i despullada", segons expliquen, només armats amb veu i guitarra. I encetant una nova etapa, i conscients que "en música, cada dia és un tornar a començar", la banda entrarà als estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui per enregistrar el seu primer disc. Aquest treball, produït per Miqui Puig, és previst que surti al mercat al maig.