Ja és oficial. Des que es fes pública la queixa d'una parella a la qual presumptament el dissenyador gibraltareny havia insultat i la immediata suspensió del seu càrrec a Dior, les acusacions per racisme i antisemitisme no han parat d'esquitxar-lo. Ara, Christian Dior ha decidit substituir a Galliano de manera irrevocable com a director creatiu de la firma.

Tot va començar la nit del 24 de febrer quan John Galliano va ser detingut en un cafè de París després de ser acusat per una parella de proferir comentaris antisemites durant una discussió. Dies més tard, un vídeo gravat el 12 de desembre i que va fer públic el diari The Sun va començar a circular per la xarxa. Les imatges mostraven el dissenyador en estat d'embriaguesa assegut en el mateix local insultant una parella mentre declarava el seu amor per Adolf Hitler i assegurant amb firmesa que en uns altres temps "gent com vosaltres hauria acabat a la cambra de gas".

La casa de moda francesa on Galliano treballava des de feia ja 15 anys, no va trigar a fer pública la seva reacció. Per mitjà del Director Executiu de Christian Dior, Sidney Toledano, que en un comunicat va escriure: "Condemno fermament el que va dir John Galliano, que contradiu totalment els valors que sempre ha defensat aquesta firma". I van decidir suspendre'l del seu càrrec a l'espera dels resultats de la investigació. Però sembla que la prestigiosa firma ha canviat d'opinió, no han deixat que passi més temps i per això ja han decidit prescindir del polèmic dissenyador gibraltareny.