L'actor i model José Conde, popular pels seus papers en sèries de televisió com Sin tetas no hay paraísoMédico de familia, va ser trobat mort divendres passat en un edifici abandonat a Madrid. El cadàver de José Conde, que va ser incinerat diumenge passat, va ser trobat per un grup de persones que passava per la confluència dels carrers Mesena i Añastro i "no presentava signes de violència, pel que va poder tractar-se d'una mort natural o d'un suïcidi", va informar ahir la Prefectura Superior de Policia de Madrid, que no confirma quan va poder produir-se la mort.

L'actor d'Ourense, de 56 anys, es va allunyar de la seva faceta com a model per debutar com a actor a finals dels 80 en la sèrie Ala Dina, per continuar amb Brigada Central, convertint-se en un secundari imprescindible, gràcies al seu personatge a Médico de familia al costat d'Emilio Aragón.

També ha intervingut en altres sèries d'èxit com La hora de José Mota i 23-F. Historia de una traición, El comisarioAquí no hay quine viva. També haviat tingut petits papers al cinema.