Un festival que neix de la col.laboració de QRambla, Tradicionàrius i La Casa de la Música La Mirona i que vol apropar la música tradicional més festiva i de ball al gran públic. I després del concert la festa continua a LA BOMBOLLA (00:30h - entrada gratuïta) www.myspace.com/labombolla

Horaris:

19:00 - 21:00 La Banda d'en Vinaixa

21:00 - 23:00 Tazzuf

23:00 - 01:00 Accordzeam

*Ives Gras amenitzarà els espais entre actuacions.

La Banda d'en Vinaixa

Després de 10 anys de camí, tres enregistraments discogràfics i més de quatre-centes actuacions repartides entre festivals i festes populars a Catalunya, Aragó, País Valencià, França i Amèrica del Sud, La Banda d'En Vinaixa fa un pas més dins el concepte de la música folc i tradicional del nostre país i de la Mediterrània.

Sense oblidar la seva tarja de presentació, aquell ball d'envelat a ritme de pasdoble, vals, polca, masurca, scotish i amb un polsim de danses col·lectives de la Mediterrània, La Banda d'En Vinaixa, liderada pel músic, compositor i creador d'aquesta formació Enric Montsant, continua el seu camí amb una nova sonoritat, amb nous companys, amb nous instruments, amb saba nova. http://www.labandadenvinaixa.com/

Tazzuf

El seu repertori es basa en gèneres típics catalans, alguns estils provinents de territoris veïns (Occitània, el País Basc...) i també altres d’originaris d’indrets més llunyans del vell continent, com ara els Balcans o la Bretanya. http://www.myspace.com/tazzuff

Accordzeam

Fa gairebé 20 anys va començar l'aventura Accordzéâm...

Ara, és clar, al principi Jonathan Malnoury (oboè, guitarra), Nathaniel Malnoury (baix) iRafael Maillet (violí) eren joves i en el conservatori, però el trio instrumental ja estava fora.

Quan Axel Pringalle (mezzo soprano vocalista) es va unir a ells per cantar, tot el repertori vocal que va fer evolucionar. Finalment Michael Bideault (acordió diatònic), va obrir les portes de la música per ballar.

En els seus viatges, les seves trobades, els seus somnis, la seva bogeria greus, que van crear un univers variat i gairebé indescriptible... Veure'ls en concert, ball o animació, i deixar que et porti a les seves maletes!

http://www.tradicionarius.com/

Ives Gras

Repertori català, occità, mixers, contradanses i altres danses col·lectives. El joglar s'encarrega, cada cop que és necessari, de l'animació de les danses. http://ivesgras.webou.net/cat/ives_ball.htm

Si vols una de les 2 entrades dobles que regala «Diaridegirona.cat» només has de respondre la següent pregunta:

Quants anys fa que actua, La Banda d'en Vinaixa?

a) 32b) 10c) 7

Participar és ben senzill: envia un mail a concurs@ddgmedia.cat amb la resposta juntament a les teves dades personals (nom i cognoms, DNI i telèfon de contacte) i amb la paraula «FOLKESTOLTES» a l'assumpte del correu.

Text legal:

L'informem que les dades personals obtingudes, així com la seva adreça de correu electrònic, seran incloses en un fitxer el responsable del qual és DIARI DE GIRONA MEDIA, SLU, amb la finalitat d'atendre a les seves consultes i remetre-li informació relacionada amb DIARI DE GIRONA MEDIA, SLU que pogués ser del seu interès. DIARI DE GIRONA MEDIA, SLU es compromet a l'ús exclusiu de les dades, recollides mitjançant aquest formulari, per a la finalitat esmentada anteriorment. L'interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. L'enviament d'aquest correu electrònic implica l'acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho en la següent direcció passeig General Mendoza, 2 17002 Girona.