Sopa de Cabra van vendre ahir en sis hores gairebé totes les entrades que havia posat a la venda per al concert extraordinari que la formació realitzarà el pròxim 9 de setembre al Palau Sant Jordi de Barcelona, segons que va informar la promotora The Project. De les nou del matí a les dues de la tarda, es van vendre 16.243 entrades per al concert amb el qual els Sopa tornaran a l'escenari després de deu anys de silenci.

El ritme de venda de la primera hora i mitja va ser encara més espectacular: 12.000 localitats despatxades a quarts d'onze del matí, la qual cosa suposa haver-ne venut 700 cada deu minuts.

Sorpresos per haver venut la pràctica totalitat de l'aforament en poques hores, Gerard Quintana i Josep Thió van apuntar en una entrevista radiofònica que s'hauran de plantejar la possibilitat ?d'oferir un segon concert.

En la mateixa línia es van manifestar els responsables de la promotora The Project, de manera que es no descarta la realització d'un segon concert, i fins i tot el canvi de l'esdeveniment a un recinte amb més capacitat.

Sopa de Cabra, que es va dissoldre fa deu anys, tornarà a reunir-se en la que es preveia única actuació per celebrar els seus inicis fa 25 anys i per rememorar l'emblemàtic concert que van oferir al costat d'altres formacions, fa 20 anys, en el mateix escenari, en la primera ocasió que grups catalans van omplir el Palau Sant Jordi.

Encara que els membres de la banda van remarcar diverses vegades que aquest concert no significa el seu retorn al panorama musical, cap d'ells no ha negat una eventual possibilitat en aquest sentit. Gerard Quintana fins i tot va arribar a dir, parafrasejant l'entrenador del Barça, Josep Guardiola, que les coses s'han de veure "partit a partit".