Unes gotes de la PJ Harvey més crua, una cullerada del Leonard Cohen més íntim i un petit grapat de l'essència sonora del cantautor nord-americà Jason Molina conformen la recepta original de Lullavy, el projecte en solitari del músic sevillà resident a Barcelona Saul Ibáñez.

Amb unes melodies íntimes que s'aproximen al pop-folk americà i que, malgrat les influències, es presenten amb una més que visible identitat pròpia, aquest cantautor amb una extensa trajectòria en l'escena musical de la seva ciutat natal, actuarà avui, a les 11 de la nit, al Cafè el Cercle de Girona.

La proposta de Lullavy pot ser una invitació a la reflexió sonora on la poesia, l'ambigüitat estilística i les estructures anàrquiques es complementen sense fissures en el marc d'un univers captivador i no faltat de l'elegància que, sens dubte, defineix els seus referents musicals.

Ibáñez va iniciar el seu projecte en solitari després d'haver format part d'unes quantes bandes de l'escena musical de Sevilla, fins que un dia va decidir canviar el rumb i començar a tocar en solitari. "Em venia de gust tocar en solitari, sense ningú més, no per egocentrisme, sinó per necessitat, per poder fer el que vulgui a l'escenari. Canviar el repertori sobre la marxa, i fer el que vulgui amb les cançons", explica ell mateix.

La proposta musical de Lullavy ja s'ha traduït de moment en un primer EP, Cuatro canciones, un petit avanç del que serà el seu primer treball de llarga durada, i que va ser publicat en format digital pel segell, netlabel, Discos Perdidos. L'artesania melòdica de tall folk de Lullavy es podrà degustar de la forma més natural, en directe, aquesta nit.