La diva australiana Kylie Minogue ha portat a Barcelona la nit del dissabte el seu 'Les Folies Tour', en un xou ple de ritmes discotequers, inspirat en la Grècia clàssica-presentava el seu disc 'Aphrodite' - i en què fins i tot s'ha permès remullar els fans que estaven a les primeres files del Palau Sant Jordi de Barcelona.

Era el debut de la cantant a la capital catalana, i ho ha fet amb tots els luxes: vestuari de Dolce & Gabbana, músics, ballarins, acròbates, una piscina, una passarel·la en forma de cor, una columnata de cartró pedra i ella, vestida de deessa de l'amor, que ha fet la seva entrada triomfal a bord d'una petxina daurada cantant la cançó que dóna nom al seu últim disc.

A partir d'aquí el ritme al Palau Sant Jordi ha estat frenètic i el repertori d'escenes inacabable: si a 'Wow' assistia atònita a una 'lluita' entre gladiadors ", després ha cantat a lloms d'un Pegaso d'or; per entonar 'I belive in you' s'ha passejat en una quadriga tirada per quatre fornits ballarins, i 'Closer' l'ha cantat volant sobre un àngel.

Minogue només ha donat un respir a la temàtica grega a partir de 'Cupid boy', cançó on, vestida amb una espectacular faldilla de plomes negres, ha fet valer el seu títol d'icona gai i ha llançat un gest de complicitat a la seva parella, el model català Andrés Velencoso, que apareixia a les pantalles seminú apuntant a la seva nòvia amb arc i fletxa.

Velencoso, el seu 'Cupid boy'

Més tard, molt relaxada i propera al públic, Minogue ha dit en català: "Estic molt feliç de tenir família aquí aquesta nit, especialment al meu 'Cupid boy', míster Andrés", i encara que el públic ha demanat encaridament que el model pugés a l'escenari - "és molt tímid", ha dit ella - el moment romàntic s'ha produït quan ella s'ha agenollat per fer-li un petó.

La cantant, amb 25 anys de trajectòria a l'esquena, també ha sabut revisar amb èxit els seus anteriors hits: 'Slow' l'ha cantant com una sensual cabaretera en un escenari que, prodigiosament, s'ha posat gairebé en vertical, i 'Can' t get you out of my head 'ha sonat molt més rockera del que és habitual.

D'entre les 24 cançons que ha cantat només hi ha hagut una balada: 'If you Your say love me', en què s'ha emocionat per la calorosa rebuda del públic i ha hagut de parar un moment, una emoció que ha durat poc , ja que al cap d'uns minuts tornava a l'escenari a ritme de batucada per cantar una carnavalesca 'Better the devil you know'.

L'apoteosi ha arribat amb 'All the lovers', el primer single del seu últim disc: Encimbellada a dalt d'una font que dirigia dolls d'aigua en totes les direccions, acompanyada de tot el seu cos de ball i amb diversos acròbates volant sobre el seu cap, l'eterna princesa del pop ha posat així punt i final a un xou rodó en què en prou feina ha importat que bona part del temps estigués cantant en playback.