Els fans de la banda han tocat tots els temes referits als mites del rock català que no havien pogut contestar durant aquesta llarga absència. Però sobretot les consultes dels internautes s'han referit a aquest concerts al Sant Jordi anunciats pel setembre.

Uns concerts als que els gironins confessen que volen ser-hi "amb l'esperit de sempre, el del rock and roll, intensitat emocional, sense complexes" i és que la resposta de la gent no els hi deixa espai per gaire més.

Sobre el repertori del concert, els Sopa de Cabra han assegurat que estan escoltant de nou els seus treballs per imaginar-lo però que estan segurs que "farem un repàs al més representatiu i conegut del nostre repertori, a allò que ens doni trempera tornar a tocar".

Tot i que han confessat que "de fet hi ha una cançó que varem fer fa cinc anys pel Ninyin que no hem tocat mai en directe: 'Seguirem Somniant'. L'estrenarem al Sant Jordi."

Tocar de nou cançons és l'objectiu d'aquests concerts i han confessat que ara com abans "sempre varem treballar posant tota l´energia en el futur més immediat i el que sentim ara treballant junts de nou és ben curiós . És com si el grup tingués una personalitat pròpia que ens torna a envair, amb ¡el pensament present en els que no hi són, com en Joan Cardona."

I és que el bon esperit és alguna cosa que mai es va perdre i que no va explicar la seva separació com a grup. "Més que diferències hi havia ganes de fer altres coses després de 15 anys".

Tot i aquest bon rotllo i la insistència de poder veure els Sopa en d'altres escenaris, els gironins no poden assegurar una gira catalana ni la publicació de nou treball. "De moment no hi ha res planejat en aquest sentit. Varem gaudir molt fent cançons junts, i és una tentació, sincerament, pèro no n´hem parlat".