Accents

Emma Vilarasau mostra al Teatre de Salt els «Desclassificats»

 08:20  

El teatre de salt acull la representació de l´obra de pere riera, que compta també amb abel folk i toni sevilla

DDG La societat de la informació està saturada; col·lapsada per la quantitat de fonts i per les ambigüitats dels mitjans. Tot el nostre món globalitzat està intoxicat per la mateixa bactèria: la mentida. A qui podem creure? Ens menteixen per salvar-nos? Qui porta la nau?

A Desclassificats, l'honestedat de tres individus representatius es posa a prova a partir d'una premissa incòmoda: al segle XXI, quina ha de ser la naturalesa dels nostres líders? Tant dels líders polítics, com dels líders d'opinió. Si és que en necessitem.... Amb aquestes premises arranca aquesta obra que vol esdevenir una crítica a certs aspectes consolidats en la societat moderna.

La periodista més prestigiosa del país s'enfronta a l'entrevista més difícil de la seva carrera: un cara a cara amb el President del Govern, presumptament implicat en un delicte aberrant. L'astut secretari de Premsa del President farà tot el possible perquè l'entrevistadora dubti i tot d'ella mateixa. Sabrem finalment la veritat?

Emma Vilarasau torna a escena, acompanyada d´Abel Folk i Toni Sevilla, amb Desclassificats, una peça teatral de rabiosa actualitat que arriba aquest diumenge al Teatre de Salt plantejant una pregunta d'allò més incòmoda. El nostre món contemporani és una mentida? Qui són els nostres líders? I en definitiva, qui duu el rumb d'aquesta nau farcida d'ambigüitat, malícia i globalització?

Sota la direcció de Pere Riera i Carol López, Desclassificats ens reuneix altra vegada amb les preguntes més universals. Per això porta a escena tres personatges que representen la nostra societat per a posar-los a prova. Qui dirigeix la nostra opinió política i pública? Descobriran quina és la naturalesa dels nostres líders mundials?

En definitiva, aquesta obra esdevé una crítica al sistema actual, a la maquinària que el poder posa en marxa per mantenir l´ordre establert. Tal vegada una explicació al perquè de la indignació social.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 

Cinema


L´esperat vuitè episodi de la saga «Star Wars: Els últims Jedi» arriba als cinemes

L´esperat vuitè episodi de la saga «Star Wars: Els últims Jedi» arriba als cinemes

La catalana Laura Ferrés estrena 'Els desheretats', guanyador del premi 'Leica Cine Discovery' al...

ESTRENES | Arriba a la gran pantalla l´esperada «En realidad, nunca estuviste aquí»

ESTRENES | Arriba a la gran pantalla l´esperada «En realidad, nunca estuviste aquí»

El director de '10.000 KM' dedica el seu nou film 'Tierra firme' al conflicte sobre tenir fills

Enllaços recomanats: Premis cinema