El Rei va sortir ahir a la tarda de la Clínica Planas de Barcelona, on va ingressar diumenge passat per seguir la primera fase del tractament de rehabilitació de l'operació al genoll que se li va practicar el 3 de juny a l'hospital San José de Madrid.

Després d'abandonar la clínica barcelonina, el rei Joan Carles continuarà la rehabilitació del seu genoll dret a la seva residència del Palau de la Zarzuela durant els pròxims dies amb sessions diàries de fisioteràpia, segons un comunicat de la Casa del Rei.

Segons la nota, l'equip de metges que l'atén assegura que "l'evolució del seu procés de recuperació és molt satisfactòria".

El Rei va rebre l'alta dos dies després de la intervenció quirúrgica en què se li va implantar una pròtesi que substitueix l'articulació del seu genoll dret, on patia molèsties des de feia anys a causa d'anti?gues lesions esportives. A continuació, va ingressar a la clínica barcelonina per rebre atencions postoperatòries i de fisioteràpia intensiva durant una setmana.