El cantant David Bisbal i la seva parella i mare de la seva única filla, Elena Tablada, han trencat la relació sentimental que mantenien des del 2005. Segons sembla, la distància provocada pels compromisos professionals de l'almerienc han impedit que la parella hagi pogut superar una greu crisi que arrossegaven de feia mesos, i que es venia rumorejant de llarg. A l'espera d'un comunicat que s'esperava ahir imminent, el seu entorn més proper ja havia confirmat la notícia a una revista del cor.

En els darrers temps havien corregut els rumors ja que hi havia molt poques imatges de la parella, mentre que sí que s'havia pogut veure la dissenyadora assistint a festes amb els seus amics, així com a diversos compromisos professionals.

En una de les seves darreres aparicions públiques, Tablada havia desmentit els rumors de separació, però les especulacions van tornar a prendre força de nou després del bateig d'Ella, la filla que té amb el cantant. Allà es va dir que la família del cantant no havia estat gaire ben tractada, i que això hauria dut a una forta discussió.