El cuiner Ferran Adrià presentarà el proper 23 de juny al Teatre Municipal de Roses el documental Documenting Documenta, una reflexió entorn a la participació del cuiner d'El Bulli en l'exposició Documenta de Kassel de l'any 2007, que compta també amb la participació de l'artista del pop art Richard Hamilton. L'acte s'emmarca dins la programació de Creació Roses Art Contemporani- CRAC, que se celebra a Roses fins al proper mes d'agost.

Documenting Documenta, escrit i dirigit per David Pujol, és una reflexió entorn a la participació i experiència de Ferran Adrià en la prestigiosa exposició d'art contemporani Documenta celebrada a Kassel l'any 2007. La mostra es realitza cada cinc anys i té una durada exacta de 100 dies; i fins a data d'avui, Adrià ha estat l'únic cuiner del món convidat a participar-hi.

El fil conductor del documental és Richard Hamilton, precursor del pop art britànic, qui ostenta també el títol de "client més antic" d'El Bulli, fet que li ha permès experimentar tota l'evolució del restaurant des de 1963. El documental compta també amb col·laboradors com Vicent Todolí, Roger M. Buergel, Bartomeu Marí o Montse Aguer, de la Fundació Dalí, entre d'altres.