El saxofonista nord-americà Clarence Clemons, integrant de la E Street Band de Bruce Springsteen, va morir el dissabte passat a Florida a l'edat de 69 anys. La seva pèrdua, segons va apuntar el mateix The Boss, deixa un "buit incommensurable".

Les complicacions derivades d'una hemorràgia cerebral soferta fa una setmana van resultar definitives perquè el músic perdés la vida a un hospital de Palm Beach, acompanyat de la seva cinquena esposa, Victoria, i per altres membres de la seva família.

Conegut com "The Big Man" per les seves grans dimensions, Clemons va sumar quatre dècades definint el so de les cançons més emblemàtiques de la E Street Band, com ara Thunder Road, Badlands, Jungleland Born to Run.

El conegut saxofonista, operat en diverses ocasions de l'esquena i els genolls, va efectuar la seva darrera aparició pública el passat 25 de maig, per compartir escenari amb Lady Gaga en el programa de televisió nord-amercià American Idol.

Pel que fa a la seva última gira per Espanya, aquesta va tenir lloc durant l'estiu del 2009, i va servir perquè el públic pogués comprovar les seves dificultats per moure's sobre l'escenari. De fet, en aquesta gira se'l va poder veure desplaçant-se pel backstage a bord d'un vehicle motoritzat.