Un any més, i ja en són tres, el jazz tornarà a sonar a les nits d'estiu de La TerrACe de l'hotel AC Bellavista de Girona de la mà de les Jazzsessions. I com és habitual, aquests concerts es maridaran amb els menús gastronòmics del restaurant Numun - Celler de Can Roca.

Com va explicar el programador artístic del cicle, Albert Candela, enguany s'ha apostat per concentrar la programació durant el mes de juliol, oferint concerts dimarts i dijous (fet que suposa doblar la freqüència). La línia dels concerts "no es dirigeix als puristes del jazz, sinó que intentem oferir una programació variada", i comprèn tant grans noms de l'escena catalana com algunes propostes emergents de les nostres comarques.

Entre els noms més destacats hi ha el del veterà Ricard Gili, membre de La Locomotora Negra, que oferirà un tribut a Louis Armstrong; la nova sensació del jazz català, la joveníssima Andrea Motis, acompanyada del seu padrí Joan Chamorro, i els trios de Susana Sheiman i Nika Mills. Dels noms gironins en destaca el Jazz't Sing Trio, encapçalat per la veu de la "Pepper Pot" Marina Torres, que s'encarregarà d'inaugurar el cicle.

Precisament, la nit del 30 de juny es comptarà amb la presència de Joan Roca, del Celler. Cada nit, un reputat enòleg s'encarregarà de presentar el vi escollit per al maridatge, diferent cada nit.