Política cultural

Més opositors a la llei Òmnibus

La patronal del sector sanitari privat i l'ens d'associacions culturals se sumen a les dotzenes d'al·legacions

23.06.2011 | 16:17

L'Associació Catalana d'Entitats de Salut (ACES), la patronal del sector sanitari privat, i l'Ens de Comunicació Associativa (ECA), una entitat que uneix associacions culturals, s'han sumat a les dotzenes de ciutadans i entitats que han presentat al·legacions contra la llei òmnibus.

Segons que informa la patronal sanitària privada en un comunicat, la seva al·legació pretén que els centres i serveis de salut amb majoria de capital públic no puguin prestar assistència privada remunerada de cap tipus. De tota manera, ACES ha destacat la bona disposició del govern català per reconduir amb rapidesa aquesta situació.

De la seva banda, ECA ha assegurat que encara que el propòsit del Govern amb aquesta llei sigui lloable - reduir la burocràcia, simplificar l'administració i estimular l'economia -, el món de la cultura queda sensiblement afectat. Per això, en una assemblea general extraordinària, centenars d'entitats que formen part de l'agrupació van decidir presentar al·legacions a l'avantprojecte de llei.

D´altra banda, el Govern està disposat a acceptar les exigències de l'oposició de trossejar en tres o quatre projectes la polèmica llei òmnibus, que pretén modificar més de 80 normatives, segons que han explicat a Efe fonts governamentals.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema