La cantant mexicana Paulina Rubio s'ha vist implicada en un incident amb la policia de Miami després d'enfrontar-se a uns agents després d'haver tingut un accident de cotxe en aquesta ciutat, segons informava ahir la web TMZ.

La cantant va tenir un petit accident dissabte passat a prop de la costa i quan un policia li va demanar que baixés del vehicle i pugés a la vorera, Rubio s'hi va negar i "va començar a maleir en espanyol cap a l'oficial", assegura TMZ, que cita fonts policials.

Aquest comportament va provocar que l'agent comuniqués a Rubio que es trobava sota arrest, després d'això va fer sortir la cantant del seu cotxe, la va emmanillar i la va introduir al vehicle policial, cosa que va provocar que la cantant comencés a cridar demanant ajuda i dient que ella no havia fet res, assenyalava la pàgina web. "Colla de mentiders! Abusadors!", va cridar als policies la cantant, casada amb l'espanyol Nicolás Vallejo-Nágera i que va necessitar una hora per tranquil·litzar-se i demanar disculpes, segons TMZ. Una vegada que la cantant va ser introduïda en el cotxe patrulla, ella va continuar cridant "us en penedireu, d'això! Trucaré al meu advocat. Sou uns mentiders".

La cantant mexicana no va ser traslladada a la presó en aquell moment perquè va adduir que havia d'anar a casa per alletar el seu fill, nascut el novembre de l'any passat i els agents la van deixar en llibertat sota la promesa que aniria a comissaria més tard. No obstant això, Rubio haurà de respondre davant la justícia nord-americana pels càrrecs de desordre públic, obstrucció a la justícia i negativa a obeir un agent de l'autoritat. Els fets són considerats com a greus als Estats Units, motius pels quals la cantant es podria enfrontar, com a mínim, a una forta sanció econòmica o a fer treballs comunitaris.