La parella d'actors ha celebrat el seu primer any de casats en el mateix lloc on es van dir el "sí vull". La seva relació gaudeix de molt bona salut, per això Fox i Austin han aprofitat la romàntica escapada per renovar vots matrimonials.

El 24 de juny de 2010 Megan Fox i Brian Austin Green es van dir el "sí vull" a Hawaii, en una petita cerimònia al Four Seasons Resort, a l'illa central de l'arxipèlag acompanyats per una dotzena d'invitats. Les paradisíaques platges i la importància sentimental del lloc han fet que la parella d'actors torni per celebrar el seu primer any de casats.

Tot apuntava al fet que el viatge dels actors seria quelcom relaxant i divertit, però a més ha estat molt romàntic. Tant és així que la parella ha aprofitat la seva escapada per renovar vots. "Brian és molt sensible i emocional. Ell és molt sentimental, plora per tot", va confessar l'actriu a la revista E!. "Austin vol renovar vots, així que ho faré per ell", va afegir.

Aliena a tota la polèmica abocada per la seva expulsió del rodatge de Tranformers 3, que s'ha reavivat en els últims dies -després de conèixer-se que va ser el mateix Steven Spielberg el que va demanar el seu acomiadament- Megan Fox gaudeix de recorreguts ecològics i de banys amb dofins, tot i que Austin "té por dels taurons". La parella es va conèixer el 2004 i es van comprometre dos anys després, però van trencar aquest compromís a principis del 2009.