La primera dama francesa, Carla Bruni, va donar a llum una nena mentre el seu marit, el president del país, Nicolas Sarkozy, es trobava a Alemanya en una reunió de caràcter econòmic. Bruni va donar a llum cap a les vuit del vespre a la clínica parisenca de La Muette, en la qual va ingressar ahir mateix. El president francès viatjava de tornada des de Frankfurt a l'hora de tancar l'edició.

La notícia del naixement de la filla de la parella presidencial -la primera d'un cap d'Estat francès en exercici des de la instal·lació de la República- era esperada des que al matí va transcendir que Bruni havia ingressat a l'hospital. La presència policial al voltant de la clínica de l'exclusiu districte 16 de París va ser reforçada davant l'increment del nombre de periodistes i fotògrafs al lloc, mentre el conservador diari Le Figaro citava fonts mèdiques per assegurar que el naixement era imminent.

Amb tot, el pare no va poder assistir a l'esdeveniment, en trobar-se a Alemanya. Sarkozy, que va acompanyar la cantant i exmodel a l'arribada a la clínica, va continuar posteriorment amb la seva jornada de treball, i va tornar al sanatori a les 4 de la tarda per visitar la seva dona durant mitja hora.

Posteriorment, el president francès va viatjar a Frankfurt per participar en el comiat del president del Banc Central Europeu (BCE), Jean-Claude Trichet, i reunir-se amb la canceller alemanya, Angela Merkel, per tractar sobre la cimera de líders de la UE.