El Teatre de Bescanó ha penjat a la xarxa la programació dels propers sis mesos. Malgrat tractar-se d'una petita localitat, la programació és prou ambiciosa. Entre altres, desfilaran per l'escenari el cantant Cris Juanico, que juntament amb Joan Solà Morales, ex -Umpah-Pah, presentarà el disc Dues pedres; Daniel El Higiénico, acompanyat al piano per David Sam, presentarà Club los 6.000 millones, tot un ventall d'estils dignes d'un club de jazz; Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien donarà a conèixer el seu nou disc, Bigoti vermell, mentre que la jove promesa del jazz Andrea Motis, acompanyada per Joan Chamorro, presentarà el seu primer disc.

La programació inclou un total de 25 espectacles de teatre, música, dansa, infantils i familiars.

En teatre per a adults, la companyia Conferència optimista, formada per l'actor Ernesto Collado (El cor de la ciutat, Mar de fons, La sagrada famíla) i Barbara von Hoestenberg s'ajunten per presentar De miracles i Meravelles. La Cia. Pelmànec, després de l'èxit amb Don Juan, historia amarga de mi, porta un nou Diagnòstic Hamlet, que fusiona els titelles de gran format i l'actor Miguel Gallardo en una història shakesperiana.

Mon Brel potser sigui un dels espectacles més esperats, La Cia Vània Produccions fusiona Els vells amants, AmsterdamEl somni impossible per crear un espectacle de cançó en català. Hi haurà tot això i molt més, i per Nadal diverses funcions dels tradicionals Pastorets. Sense oblidar els espectacles infantils, com La rateta que escombrava l'escaleta, o S'ha acabat el bròquil, dels esbojarrats Electrotoylets. Zirocco, de la Cia Cascai, que ja té les entrades exhaurides, o Pinocchio, de Roseland Musical, són espectacles familiars.

A més a més, el teatre aposta pels grups amateurs i, per aquest motiu, ha convidat alguns d'aquests grups a presentar els seus espectacles. La intenció dels responsables de la programació és inclous un espectacle amateur una vegada al mes.

Com a novetat, aquest any s'aplicarà una política de descomptes entre el 20 de desembre i el 5 de gener. Aquesta campanya nadalenca permetrà beneficiar l'espectador d'una rebaixa d'entre el 10 i el 40 per cent del preu de l'entrada. Cinc restaurants de Bescanó adaptaran el seu menú i horaris coincidint amb els dies de funció teatral.