La Cris i en Dani s’estimen. La Cris encara està acabant la carrera de fotografia. En Dani és comptable en una empresa i l’acaben d’ascendir. Fa uns mesos que viuen junts i han decidit comprar-se una casa. Una caseta. A les afores de Barcelona. A ell, la ciutat, l’atabala. A ella li agrada quedar amb els amics. És una casa petita, amb habitacions, lavabos, un jardí petit, i un menjador i una cuina. Avui han convidat els amics d’ella. la setmana que ve, convidaran els d’ell. Tot és a punt per fer la festa d’inauguració de la seva nova llar. Els amics d'aquesta nit són la Rocío, la Gina, en Sergio, la Clara... i en Rafa, que es presenta amb una notícia esfereïdora: mentre es dirigia cap a la casa ha atropellat una noia que tots coneixen de l'època que anaven a la mateixa escola. Aquesta notícia farà trontollar la relació d'en Dani i la Cris, i desfermarà totes les veritats que els amics s’havien amagat fins ara.

«Sopar amb batalla» és una comèdia negra escrita i dirigida per en Jordi Casanovas, finalista dels premis Butaca 2011 al millor text de la temporada.

«Sopar amb batalla» de Jordi Casanovas21 de gener, a les 9 del vespre | Sala La Planeta (Girona)Si vols una de les sis entrades dobles per a la funció del dissabte 21 de gener que «Diaridegirona.cat» regala, només has de respondre la següent pregunta:Quin any va ser finalista dels premis Butaca al millor text de la temporada l'obra «Sopar amb batalla»?a) 2009b) 2010c) 2011Participar és ben senzill: envia un mail a concurs@ddgmedia.cat amb la resposta juntament a les teves dades personals (nom i cognoms, DNI i telèfon de contacte) i amb la paraula «

Quin any va ser finalista dels premis Butaca al millor text de la temporada l'obra «Sopar amb batalla»?

concurs@ddgmedia.catSOPAR