Més de 150 treballadors del Liceu de Barcelona es van concentrar pacíficament davant les portes del teatre per exigir un diàleg immediat amb la direcció de l'empresa davant els rumors que apunten a un possible tancament temporal del recinte, cosa que comportaria un ERO per a la plantilla de 390 empleats.

El comitè d'empresa va convocar aquesta mobilització a les cèntriques Rambles de la capital catalana coincidint amb el concert de clausura i el lliurament dels premis del Festival Internacional de Cant Francesc Viñas, que es fa al Liceu.

Els treballadors es van instal·lar davant la façana principal del teatre exhibint unes petites pancartes on es podia llegir "L'Òpera més trista. Liceu 2012-?" mentre lliuraven als vianants i a qui entraven al teatre uns pamflets amb les seves reivindicacions.

Els representants sindicals dels treballadors reclamen una bona gestió dels 46 milions de pressupost dels quals disposa el Gran Teatre del Liceu, una partida, al seu parer, suficient per mantenir el recinte sempre que s'opti per produccions ajustades a la crisi, amb noves retallades de les subvencions i amb la caiguda dels patrocinis.