L'originalitat brilla per la seva absència a "Battleship", una de les grans apostes de Hollywood, que barreja naus extraterrestres sortides de "Transformers", un protagonista guaperes -Taylor Kitsch-, un secundari de luxe -Liam Neeson-i fins i tot el debut de Rihanna en el cinema.

Amb tots aquests elements el resultat és tan espectacular com buit.

Dirigida per Peter Berg ("Hancock"), "Battleship" és l'adaptació d'un famós joc de combat naval, i el seu salt a la gran pantalla se salda amb unes imatges impressionants i algunes excel · lents seqüències d'acció, però poca tensió en una història en la qual està massa clar el final des del minut un.

La cantant Rihanna ha deixat tota la seva expressivitat i la seva sensualitat en la música i ha arribat al cinema carregada d'armes, amb un aspecte de militar que mai ha trepitjat una caserna i amb una gorra que no se li cau ni quan l'ataquen naus extraterrestres del mida d'un camp de futbol. I Neeson es limita a cobrir l'expedient.

"Battleship" explica una invasió extraterrestre provocada, com no, per l'estupidesa humana. Els extraterrestres, amb ulls de llangardaixos, una estranya perilla i fòbia al sol, arriben a la Terra atrets per una trucada interestel llançada anys enrere.