La Secretaria d'Estat de Cultura considera que la fórmula a través de la qual la junta directiva de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) va designar Antón Reixa com a president de l'entitat va ser correcta, en contra del que va denunciar el candidat José Miguel Fernández Sastrón.

Així ho va assegurar ahir la directora general de Política i Indústries Culturals i del Llibre, María Teresa Lizaranzu, en relació a la reclamació del responsable de la candidatura De Otra Manera.

Fernández Sastrón va dirigir una carta al ministeri denunciant irregularitats en els nomenaments dels nous càrrecs designats per la junta directiva, a partir d'una interpretació que ell feia dels estatuts de l'entitat, però la secretaria creu que el procés electoral va ser adequat. "La composició de la junta directiva és correcta i s'ha de tenir en compte que amb la modificació dels Estatuts, que van ser ratificats pel Ministeri, el que es va intentar és valorar l'equilibri entre els diversos col·legis de la SGAE", va dir Lizaranzu.