Àlex Rigola i la seva versió de Macbeth inauguraran al Temporada Alta-Festival de Tardor de Catalunya, que se celebrarà a Girona i Salt (Girona) entre el 4 d'octubre i el 9 de desembre pròxims amb una programació de seixanta espectacles de teatre, dansa, música i espectacles familiars.

L'adaptació lliure de Rigola de l'obra de William Shakespeare, coproduïda pel Teatre Nacional de Catalunya, es veurà també a l'octubre al TNC i compta amb un repartiment encapçalat per Alícia Pérez i Joan Carreras.

L'espectacle de Rigola està produït per El Canal-Centre d'Arts Escèniques de Salt / Girona i inaugurarà també la nova seu d'aquest centre a la Factoria Cultural Coma-Cros de Salt.

El festival ha difós avui el seu avanç de programació i ha assegurat que "continuarà apostant per les grans produccions internacionals i pels autors catalans".

Temporada Alta ha programat també al llarg de dos mesos i mig muntatges com "Dubte", amb Rosa Maria Sardà i Ramon Madaula, "L'habitació blava", de David Hare, "Incendis", dirigida per Oriol Broggi, "Forever Young ", de Tricicle, o" Splenda ", del Mag Lari, entre d'altres.