Si la setmana passada el festival Temporada Alta desvetllava part del seu cartell, que enguany comptarà amb una seixantena d'espectacles, i apuntava que algunes de les entrades ja es podien adquirir, ahir va anunciar que s'amplia el ventall d'espectacles amb localitats a la venda per tal d'avançar-se a l'augment de l'IVA, que passarà del 8 % al 21 %.

Així doncs, a partir del proper dilluns a les 10 del matí es podran adquirir entrades per a quatre propostes més, de les quals tres són musicals i una, de teatre. Pel que fa a les primeres, s'hi inclou el concert que Neil Hannon oferirà, a partir del repertori de cançons creat per al seu grup, The Divine Comedy. També es podran adquirir ja entrades per a la presentació del nou disc d'Antònia Font, que després de l'èxit assolit amb Lamparetes, es mostren més hiperactius que mai, creativament parlant, i ja estan treballant en un nou projecte que veurà la llum aquesta tardor.

Els previsors també podran escapar a l'augment de l'IVA, que es farà efectiu l'1 de setembre, adquirint anticipadament entrades per al concert d'Albert Pla; el cantautor estrenarà un nou projecte, Manifestació, que suposa un dels treballs amb més càrrega política de la seva carrera i on es posiciona a favor dels moviments antisistema.

En el pla teatral, en aquesta nova campanya d'entrades anticipades també hi entra el nou projecte del director Oriol Broggi, que porta per títol Incendis.

D'aquesta manera, aquests quatre espectacles se sumen als sis que ja són a la venda des del passat 10 de juliol: Splenda, del Mag Lari; Aventura, de T de Teatre; Forever Young, de Tricicle; Racconto, de Mayumana; i els concerts de Sílvia Pérez Cruz i Ismael Serrano. Val a dir que s'ha reservat aforament per als espectadors que vulguin comprar paquets d'entrades (els antics abonaments), que es posaran a la venda el 18 de setembre a les taquilles i al web del festival.