El quinzè Festival Internacional de Música de S'Agaró segueix endavant, i demà oferirà el seu quart concert d'enguany. En aquesta ocasió, qui portarà música a l'església serà l'Orquestra de Cambra de París, que, sota la direcció d'Horst Sohm, oferirà un repertori basat en el Segle d'Or, amb obres de Haëndel, Telemann, Vivaldi i Williams.

Aquesta formació es va fundar el 1989, i des de llavors ha ofert més de 1.300 concerts, ha realitzat diverses gires internacionals i ha enregistrat nombrosos CDs.

Concretament, al concert de diumenge hi presentaran un programa amb obres per a violí i orquestra (André Rebacz, concertino) i per a trompeta i orquestra (amb Manuel María Moreno i David Guillén, als instruments solistes), així com algunes àries per a soprano, trompeta i orquestra (amb Aurora Gómez a la veu).

El director de la vetalla, Horst Sohm, és un músic polifacètic reconegut internacionalment primer com a solista de guitarra i després com a director de diferents formacions. Ha participat en gires per 16 països europeus i també a Amèrica, actuant a diversos festivals de primera línia.