Arriba el tercer dia de l'onzena edició del festival Acústica de Figueres i amb aquesta nova jornada s'estrena l'Acustiqueta, una de les grans novetats presentades aquest any i enfocada a un públic familiar que a més de concerts i espectacles infantils, tindrà una variada oferta cultural per la zona de l'Empordà i el municipi. La novetat de l'Acustiqueta és que agrupa una sèrie de grups de música que habitualment no fan infantils, però preparen o estrenen espectacles especialment dedicats a nens de 2 a 12 anys, als que se'ls vol donar la sensació d'estar vivint el seu primer festival d'estiu. Els Petits Manolos, Macedònia, Nyandú, o el reggae de Txot's seran només algunes de les actuacions que estrenaran una de les cites més esperades del festival.

D'altra banda,en aquesta tercera jornada es compatara amb les actuacions d'alguns dels artistes més destacats del panorama musical català i espanyol i més esperats del Festival. Mishima amb el seu particular pop i la celebració del 25 anys de Sau a càrrec de Pep Sala obriran una nit màgica amb les actuacions de Obrint Pas, Las Migas, Joan Dausà i el tipus d'interès o Bebe. Destacarà especialment el concert de Mazoni, amb el que l'artista de la Bisbal, tancarà la gira del seu últim àlbum Fins que la mort ens separi.

L'acte més destacat del dia serà però la inauguració de l'espectacle visual i sonor que el creador Franc Aleu, especialista en vídeo mapping ha preparat en homenatge al pensador i filòsof Francesc Pujols que té el seu monument davant del Teatre Museu Dalí, per commemorar els 50 anys de la seva mort.