El Teatre de Lloret aixecarà el teló de la temporada octubre-desembre amb un programa marcat per la presència de grans noms com Josep Maria Pou, Els Amics de les Arts, Julio Manrique, Clara Segura i Oriol Broggi, entre d'altres. En total seran 11 funcions d'octubre a desembre que ompliran de teatre, música i espectacles familiars el Teatre de Lloret. La programació va a càrrec de Bitò Produccions, l'empresa de Temporada Alta.

Com ja s'ha fet amb Temporada Alta, les entrades dels espectacles de la programació del Teatre de Lloret podran comprar-se per Internet per primera vegada a través del web teatredelloret.cat gràcies al conveni signat amb l'Ajuntament de Lloret de Mar.

Les entrades es posaran a la venda avui dijous a les 10 del matí i podran comprar-se per internet (www.teatredelloret.cat), al Museu del Mar i a la taquilla del Teatre una hora abans de la funció.

Pel que fa a la programació, el tret de sortida el donarà, el 7 d'octubre, l'espectacle Els tres óssos de l'Estaquirot Teatre. Després d'aquesta versió del conte de La Rínxols d'or, el pianista blanenc Carles Marigó interpretarà peces de finals del segle XIX i els inicis del XX en el marc del Concert Benèfic que la Creu Roja oferirà el 14 d'octubre.

El 21 d'octubre, la companyia Thomas Noone Dance presentarà Balbir, el meu avi, un espectacle de dansa per a tota la família basat en l'experiència del coreògraf i les històries que de petit li explicava el seu avi, d'origen hindú.

Després del seu pas per Temporada Alta, el 2 de novembre arribarà a Lloret Incendis, un espectacle on Oriol Broggi dirigeix Clara Segura i Julio Manrique i posa de relleu l'absurd dels conflictes civils.

Operetta, premi Butaca al millor espectacle familiar 2011, arribarà a Lloret l'11 de novembre per endinsar-se en el gènere operístic a través de la realitat més quotidiana. Una setmana després, Els Amics de les Arts presentaran al públic lloretenc el seu darrer disc Espècies per catalogar.

El 25 de novembre, la companyia Pep Bou seduirà tota la família amb l'espectacle de bombolles Clinc! i el 2 de desembre Antonio Díaz Carvajosa ens deixarà bocabadats a La asombrosa historia de Mr. Snow, premi al millor espectacle de la Mostra d'Igualada 2012.

Josep Maria Pou portarà a Lloret el seu darrer èxit, Celobert, un espectacle que temporada rera temporada triomfa als teatres d'arreu del món.

La programació la clouran el lloretenc Fermí Reixach amb l'espectacle Veinte poemas de amor y una canción desesperada i el Concert de Nadal a càrrec de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà.