La cantant colombiana Shakira i el futbolista del Barça Gerard Piqué van passar la nit de Nadal a Blanes, on van assistir a la Missa del Gall de l'església de Santa Maria. La parella, que espera que el naixement del seu primer fill arribi a mitjan mes que ve, es va traslladar al municipi selvatà per passar la Nit de Nadal a casa dels avis del futbolista, que hi tenen una casa.

La cantant i el defensa blaugrana van acompanyar la família del jugador a la parròquia blanenca de Santa Maria i van seguir la cerimònia des de la primera filera de bancs del temple.

Els assistents a la missa de la mitjanit de dilluns, en adonar-se de la presència de la parella mediàtica, van altertar-ne a través de les xarxes socials, on una estona abans el mateix Gerard Piqué havia desitjat bones festes als seus seguidors de Twitter i Facebook en diferents idiomes, alhora que llençava a l'aire la pregunta de si assistirien a alguna missa del gall. "Feliz Navidad! Merry Christmas! Bon Nadal a tothom! Per cert, qui anirà a la Missa del Gall?", preguntava Piqué a les xarxes socials.

L'endemà, 25 de desembre, era de nou el futbolista qui feia servir les xarxes socials per mostrar als seus seguidors com ell i la seva parella seguien una altra de les tradicions més nostrades a casa nostre: cagar el tió. En aquesta ocasió, però, Shakira i Gerard Piqué no van celebrar la festa a Blanes, sinó a Sant Guim de Freixenet.

No és la primera vegada que la cantant i el defensa del Futbol Club Barcelona es deixa veure a Blanes, ja que el 2010, quan la seva relació era tot just un rumor, no van ser pocs qui els van poder veure junts passejant per aquesta població costanera.