Figueres ha pessigat una part del segon premi del sorteig de Reis amb el 46674, valorat en 1 MEUR la sèrie, juntament amb Badalona i Sant Andreu de la Barca. Cada dècim ha resultat premiat amb 100.000 euros.

El primer premi del sorteig de Reis, valorat en 2 MEUR la sèrie, ha estat per al 30875 i ha caigut a Alacant, Alcorcón, Ponferrada, Múrcia, Parla i Buenavista (Tenerife). Cada dècim ha resultat premiat amb 200.000 euros.

Catalunya també ha rebut pessics de tres dels dotze tercers premis del sorteig de Reis, dotats amb 14.00 euros la sèrie, celebrat aquest diumenge al migdia. Es tracta del 11182, del qual s'ha venut una sèrie a l'administració número 2 de Sant Feliu de Llobregat, situada al carrer Santa Creu número 2; del 16781, amb dues sèries venudes a l'administració de loteria situada a la Plaça Urquinaona de Barcelona i una altra a l'administració número 2 de Sant Celoni; i el 45.916, amb una sèrie venuda a l'administració número 131 de Barcelona, situada ala Plaça Font i Sagué. Aquests premis se sumen al segon premi del sorteig, el 46674, que ha caigut parcialment a Badalona, Sant Andreu de la Barca i Figueres.

El sorteig s'ha celebrat aquest diumenge al migdia, dia de Reis, al Saló de Sortejos de Loteries i Apostes de l'Estat. La novetat d'enguany és que els premis superiors als 2.500 euros, com aquest, estaran subjectes a la nova taxa del 20%, una nova taxa amb la qual el govern espanyol pretén recaptar 824 milions d'euros.

Per a aquest sorteig, a Catalunya, s'han posat a la venda bitllets per valor de 127 milions d'euros, tot i que se'n van vendre per valor de 97 milions d'euros, un 2% menys. És la tercera comunitat on es van vendre més bitllets, després de Madrid i el País Valencià.