L'ídol de masses del pop per excel·lència, Justin Bieber, serà un dels plats forts sobre els escenaris el 2013, als quals se sumarà en el recent fenomen teen, la boyband britànica del moment, One Direction, que ja ha esgotat les entrades per a la seva triple cita a Espanya. Tot i així, un altre any més, els amants de la música ballaran a ritme estiuenc amb les visites de bandes internacionals com Green Day, Muse, The Killers, Depeche Mode o els Pet Shop Boys en els festivals espanyols més internacionals.

Lana del Rey, que oferirà un únic concert a la capital (9 de maig), i Rihanna, que passejarà "Diamonds World Tour" per la Ciutat Comtal i Bilbao (26 de maig i 1 de juny), són les dues dives que completen el cartell d'artistes confirmats per a la nova temporada.

El que ha generat una gran expectació han estat les dues dates en les quals Bieber oferirà els seus concerts a Espanya, i que tindran lloc el març, en les ciutats de Bilbao i Barcelona, els dies 14 i 16, respectivament. També dins del públic més juvenil, i amb les entrades completament esgotades en la seva doble cita a Madrid (24 i 25 de maig) i el seu concert en el Pavelló Olimpic de Badalona (22 de maig), la banda britànica One Direction segueix l'estela d'èxit teen del cantant canadenc.

Per la seva banda, el 2013 tornaran a tenir rellevància les visites de les bandes internacionals que opten per gaudir de l'estiu espanyol per oferir els seus millors concerts, en alguns casos dins dels festivals internacionals que recorren la geografia espanyola. És el cas del llegendari grup alemany de música electrònica Kraftwerk i els britànics Pet Shop Boys, que seran els caps de cartell del Festival de Música Avançada i New Media Sónar, que se celebrarà a Barcelona entre el 13 i el 15 del pròxim mes de juny de 2013.

La banda nord-americana de rock indie Kings of Leon, Green Day i Depeche Mode faran el mateix com caps de cartell del Bilbao BBK Live al juliol, i els britànics Blur, és el primer grup confirmat per a les dues edicions del Primavera Sound 2013 a Barcelona i Porto el maig.

A més, la banda anglesa de rock alternatiu Muse, que va posar banda sonora als Jocs Olímpics de Londres amb Survival, oferirà un únic concert a Espanya l'any 2013, el qual tindrà lloc a Barcelona el 7 de juny, dins de la seva gira d'estadis d'estiu amb la qual el trio estarà presentant el seu últim treball The 2nd Law.