La filla gran del difunt actor Klaus Kinski, Pola Kinski, afirma en un llibre de memòries que el seu pare va abusar sexualment d'ella, de manera continuada, durant la seva infantesa i adolescència. "Se sentia per damunt de tot i prenia simplement el que li passava pel cap", assegura Pola Kinski respecte al seu pare, en una entrevista per al setmanari Stern, a propòsit de la pròxima aparició del seu llibre, titulat Kindermund ("Paraula de nen").

Entre aquestes coses que es "permetia" l'intèrpret hi havia la seva pròpia filla, a la qual segons explica ara la també actriu va sotmetre a abusos sexuals des dels 5 als 19 anys. "Li era igual que digués que no volia, senzillament s'apropiava del que volia", insisteix l'autora del llibre, qui assegura que va créixer sota la por constant als atacs d'ira del seu pare.

Igual que a les pel·lícules

Quan el veig en les seves pel·lícules sento que era exactament ?igual en el cinema que a casa", afegeix, en relació amb els papers d'home colèric i embogit que li van donar fama, des de Fitzcarraldo a Aguirre o la còlera de Déu.

Segons Pola Kinski -germana de la també actriu Nastaja Kinski, qui de moment no ha comentat res-, el seu pare "va abusar de qualsevol persona, mai va respectar ningú", el que en el seu cas es va traduir en abusos sexuals.