Andrés Velencoso no es cansa que li diguin "guapo", somia fer carrera en el cinema i reconeix, amb tres paraules, que la seva parella, Kylie Minogue, després de quatre anys de relació, és la dona definitiva de la seva vida: "Sí, ho és". Ho va dir ahir en una roda de premsa a Madrid, com a nova imatge de la campanya "He" per a Mango, en la qual substitueix al futbolista blaugrana Gerard Piqué, del qual es va declarar admirador.

Un dels "top model" espanyols més internacionals confessa que la seva parella encara no ha vist la seva interpretació a Fin, de Jorge Torregrosa, i, parc en detalls, va explicar que la diva del pop és "molt normal i molt agradable" quan no està sobre l'escenari. No va voler entrar en més detalls, però no va descartar tenir fills. "A tothom li agrada tenir una família, per què no", ha confessat.

No se sent el més desitjat d'Espanya però no s'avorreix de ser tan guapo perquè amb els piropos "l'ego creix i no et canses". Durant la roda de premsa diverses de les periodistes allà presents es van llançar a cridar "guapo" abans de formular la pregunta pertinent. Ell va reconèixer que el seu cas no és el de "L'aneguet lleig". "Crec que de petitó era el típic que ja m'estiraven la cara i deien ¡que guapo que és! quan anava amb la meva mare caminant pels carrers", va recordar. També va dir tenir recepta per no acabar sent un cregut: "tenir una bona educació i els peus a terra", i "saber d'on véns i a on vas".

Després de tretze anys en el món de la moda, a la qual li deu "tot" el que té, el model espera que la seva incursió en el món del cel·luloide amb Fin "no sigui el final", va dir amb un somriure.

Presumit "el mínim", no es planteja provar el món de la música perquè no canta "gaire bé". Va definir el seu estil com "casual" i es va declarar amant de la roba còmoda sense perdre un àpex d'elegància. "Viatjo força, així que intento portar coses còmodes. Texans, samarretes i jaquetes que siguin elegants i a la vegada còmodes", va revelar. Només se l'havia de veure: jaqueta de punt blau marí, texans, samarreta blanca de cotó i sabates de davant beix, en 1,88 metres d'estatura i 99-86-98 de tota la resta.