La cantant Shakira i el jugador del FC Barcelona Gerard Piqué van anunciar ahir la seva col·laboració amb Unicef en un baby shower virtual per ajudar els nens desfavorits del món, com a forma de celebrar el naixement del seu primer fill, que tindrà lloc els pròxims dies. Shakira i Piqué van convidar ahir a tots els seus amics i seguidors a participar en aquest baby shower (festa de prenaixement) virtual, ha explicat en un comunicat del Fons de Nacions Unides per a la Infància (Unicef), del qual la cantant és ambaixadora de bona voluntat.

"L'arribada del nostre primer nadó és un moment únic en les nostres vides, per això hem volgut convidar al nostre baby shower en associació amb Unicef, a través del qual poden ajudar nadons de tot el món que viuen en condicions de pobresa extrema, amb la finalitat d'oferir-los un començament digne a la vida", diu la invitació.

Els usuaris de les xarxes socials poden accedir a l'"habitació virtual" de Shakira i Piqué, on trobaran informació sobre la supervivència infantil i les malalties prevenibles i de fàcil curació que afecten els nens. A més, els seguidors podran adquirir Regals Blaus d'Unicef per a aquests nens, que van des d'un mosquiter (protegeix dels mosquits que transmeten la malària) per 3,36 € fins menjar terapèutic per 82,06 € (energètic i pal·liatiu de la desnutrició).