@vikypirata s´imposa al concurs Instagram gironí entre 1.500 fotos

 
La foto guanyadora s´ha inspirant en la decoració nadalenca.
La foto guanyadora s´ha inspirant en la decoració nadalenca. @vikypirata

GIRONA | DDG La usuària @vikypirata ha resultat guanyadora del concurs fotogràfic de la xarxa social Instagram a Girona. Una exposició de les 50 fotografies guanyadores del I Concurs d'Instagram Ciutat de Girona, reproduïdes en paper, va quedar inaugurada ahir a l'Ajuntament de Girona, en un acte que va comptar amb la participació de l'alcalde, Carles Puigdemont, i la regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat.
El concurs es va celebrar a través de l'etiqueta #gironaemociona entre el 24 de desembre de 2012 i el 7 de gener de 2013.
L'exposició és un recull de les millors imatges de les 1.500 que van entrar dins del concurs i estaran exposades del 18 al 28 de gener al vestíbul del Teatre Municipal.
Les fotografies passaran a formar part del fons d'imatges de l'Ajuntament de Girona, de manera que es podran utilitzar per promocionar la ciutat, i a més, la foto guanyadora serà la contraportada del llibret de la programació de les properes festes de Nadal.
Després d'inaugurar l'exposició, el Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona va acollir la II Trobada d'Instagramers de Girona (#MeetGironaEmociona), una oportunitat per promoure el contacte i la coneixença entre els instagramers més actius de les comarques. A la pàgina de Facebook d'Igers Girona s'hi pot consultar la llista dels participants a la trobada. La II Trobada d'Instagramers de Girona s'ha promogut des de l'Ajuntament de Girona i el col·lectiu d'Instagramers Girona.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema