Una trobada amb la dissenyadora Roser Marcé ha servit per inaugurar aquest diumenge el nou espai de la Fundació Ramon Noguera, laFund@acio, situat al polígon Mas Xirgu. Aquest nou espai, que es troba dins la botiga que té la fundació en aquesta zona, pretén ser un espai viu i dinàmic que aculli tota mena de propostes relacionades amb la moda i la cultura. L'estrena ha comptat amb una bona afluència de públic i els interessants han pogut adquirir peces úniques d'aquesta dissenyadora catalana. "Volem que aquest espai doni a conèixer el treball que fem i ofereixi productes i serveis d'interès", ha assenyalat la directora i gerent de la Fundació Ramon Noguera, Pepita Perich.

Des de les 12 del migdia i fins a les cinc de la tarda d'aquest diumenge s'han pogut adquirir tota mena de peces de roba úniques dissenyades per Roser Marcé. A partir d'aquest dilluns a la botiga La Fundació es podrà trobar la col·lecció de la darrera temporada d'estiu d'aquesta artista catalana.

Perich ha subratllat que es tracta "d'un projecte que comença i que s'anirà desenvolupant durant aquest any amb altres propostes relacionades amb la moda i la cultura". L'objectiu de la Fundació Ramon Noguera és convertir la botiga en un espai viu i dinàmic. L'estrena ha rebut una bona acollida. Entre els assistents s'ha pogut veure a la rectora de la Universitat de Girona, Anna Maria Geli, les empresàries Judith Viader i Adriana Casademont, l'empresari Jordi Roche, la senadora Iolanda Pineda i el director de Relacions Institucionals del FC Barcelona, Pere Gratacós, entre d'altres.

La Fundació Privada Ramon Noguera es dedica a la creació i gestió de centres i serveis adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual i infants amb trastorns en el seu desenvolupament. Des del punt de vista laboral, l'entitat gestiona el Centre Especial de Treball Mas Xirgu que compta amb cinc seccions: jardinera, neteges industrials, rentat de cotxes, bugaderia, autoservei i planxa i una botiga de moda i complements d'elaboració pròpia anomenada 'La Fundació'. Aquest nou espai permetrà crear més sinergies entra la botiga de roba i les activitats més culturals.