La vitalitat de Vidreres aflora als Quaderns de la Revista de Girona

 
Acte de presentació, a la biblioteca Joan Rigau i Sala.
Acte de presentació, a la biblioteca Joan Rigau i Sala.  pere duran

VIDRERES | DDG La biblioteca Joan Rigau i Sala de Vidreres va acollir ahir la presentació d'una nova monografia de la col·lecció Quaderns de la Revista de Girona, dedicada al poble de Vidreres, l'autor de la qual és Josep Formiga.
Vidreres correspon al número 162 de la col·lecció Quaderns de la Revista de Girona, que edita la Diputació conjuntament amb l'Obra Social "la Caixa". Al llarg dels més de cent-cinquanta números publicats, la col·lecció ha fet un intens recorregut per la geografia, la cultura i la història de les terres gironines a través de les seves dues línies de publicació: les monografies locals (estudis sobre el passat i el present de pobles i ciutats) i les guies (dedicades a qüestions d'abast general).
Amb la monografia dedicada a Vidreres, Josep Formiga ha volgut donar a conèixer una visió general i sintetitzada dels fets més rellevants del municipi al llarg de la història. S'hi exposen aspectes naturals, històrics, polítics, les seves festes, els seus monuments i molts altres aspectes de la vitalitat dels seus habitants.
La presentació del llibre va anar a càrrec de Jordi Camps, alcalde de Vidreres; Genoveva Mor, regidora de Cultura i Ensenyament; Josep Fages, director de l'Àrea de Negoci de "la Caixa" a la Selva Marítima; Joan Llinàs, president del Centre d'Estudis Selvatans; Josep Formiga, autor del llibre, i Joan Domènech, director de la col·lecció.
Josep Formiga Bosch (Girona, 1967) és llicenciat en Administració i direcció d'empreses per la UdG i diplomat en Ciències empresarials per la UAB.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema