Madrid Fusión vol demostrar en la seva onzena edició, que comença avui, que "La creativitat continua" amb les intervencions de més d'un centenar de xefs d'Europa, que ensenyaran "La nova cuina del vell continent", i d'Amèrica, que portaran productes com la quinoa o la mandioca.

El nou escenari de la Fira de Madrid permetrà per primer cop interactuar al públic amb els cuiners-grans dels fogons espanyols com el gironí Joan Roca, d'El Celler de Can Roca; Andoni Luis Adúriz (Mugaritz), David Muñoz (Diverxo), Elena Arzak (Arzak), Dani García (Calima) i Sergi Arola (Arola Gastro).

Els francesos David Toutain i Pascal Barbot, el suís Stefan Wiesner, el britànic Simon Rogan, el polonès Wjociech Modest Amaro i l'alemany Sven Elverferd mostraran les noves tendència de l'alta cuina en els seus respectius països.

Aquest any la cuina convidada és la de la regió brasilera de Minas Gerais, una de les més prestigioses del país gràcies a la seva qualitat i a l'àmplia varietat d'aliments que combina, molts d'ells desconeguts a Espanya.