El central del FC Barcelona Gerard Piqué va assegurar ahir que tant la seva companya, la cantant Shakira, com Milan, el primer fill de la parella, que va néixer la nit de dimarts, es troben "molt bé", en sortir de la clínica Teknon de la Ciutat Comtal, on va donar a llum l'artista. Davant preguntes dels periodistes, el futbolista va baixar uns segons la finestreta del cotxe que conduïa per explicar que tant la seva parella com el nen estaven bé, després de la primera nit després del part, i que ell se sentia molt feliç.

Piqué es va entrenar ahir amb la resta de companys de la plantilla blaugrana, després d'haver passat la nit al centre mèdic. El jugador del Barcelona va abandonar la clínica passades les 10.00 hores per no perdre's l'entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb vista al partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei que avui enfrontarà el seu equip contra el Màlaga.

Segons el comunicat fet públic la passada nit pel centre mèdic, el nen de Shakira i Piqué va pesar en néixer gairebé tres quilos i tant el nadó com la mare estaven "en perfecte estat" de salut. La cantant va ingressar a les 18.30 hores de dimarts en aquesta clínica privada barcelonina, acompanyada per la seva parella. La família va manifestar la seva felicitat.