Shakira "es va emocionar molt i li van saltar les llàgrimes" quan li van posar al seu nen al pit, va dir ahir la seva mare, Nidia Ripoll, a les portes de la clínica Teknon de Barcelona, on s'està la cantant després de donar a llum dimarts passat al seu primer fill, Milan.

En declaracions als periodistes, de guàrdia davant del centre privat barceloní, la mare de Shakira va assenyalar que Milan és un "nen bonic", que "agafa el pit molt bé" i "no plora gaire", i va destacar que la seva filla es troba perfectament i no té dolors després del part per cesària que li van practicar. A les preguntes sobre si el nen s'assembla al pare, el futbolista del FC Barcelona, Gerard Piqué, Nidia Ripoll, que sortia de la clínica acompanyada del seu marit, William Mebarak,va comentar que és encara "molt petit" perquè es pugui saber.

La mare de Shakira va dir que desconeix quan sortirà la seva filla de la clínica, on va seguir ahir rebent visites. "Ahir a la nit [per dijous] vam veure el golàs", va manifestar també Nidia Ripoll als periodistes, en al·lusió al gol marcat per Piqué en el partit que disputava el seu club contra el Màlaga, en competició de copa.