ARGUMENT: Padraic, un terrorista irlandès massa boig per ser acceptat per l'IRA, fa un descans en la seva tasca per torturar traficants i posar bombes als fish & chips, quan rep la mala notícia que el seu millor amic està malalt. El seu millor amic és... un gat. Ràpidament torna a la casa de la seva mare a l'illa remota d'Inishmore. Allà l'esperen un reguitzell de personatges que no destaquen precisament per la seva intel·ligència. Tot plegat es converteix en una comèdia d'humor negre, políticament incorrecte, una mica tenyida de sang i cent per cent Teatrebrik.

«És la meva obra preferida, i és també la vegada que he anat més lluny a l'hora de mostrar la violència en un escenari. He travessat la frontera que separa la comèdia i la crueltat. És una farsa negra, sense mesura, però les coses es veuen més clares a través de l'exageració. És el mètode Tarantino: els personatges estan fent coses terribles i, al mateix temps, enraonen dels seus problemes quotidions. És divertit, però també inquietant. Et fa riure i al mateix temps t'espanta i t'obliga a pensar". MARTIN MCDONAGH

Per participar en el sorteig de les 6 entrades dobles per a l'espectacle d'aquest dissabte 2 a les 21.00 hores s'havia de contestar la següent pregunta:

PREGUNTA: Com s'anomena el pis més alt d´una sala d´espectacles?

I la resposta correcta era: GALLINER, àmpliament encertada per tots vosaltres.

Els guanyadors del sorteig, realitzat a través de sortea2.com, han estat:

Entrades dobles per a la funció d'aquest DISSABTE 2 a les 9 del vespre:

Núria Teixidor Rovira

Dolors Robert Bosch

Antoni Mallorqui Ruiz

Sussi Geli

Cristina Barreales

Xavier Creixell i Hontangas

Els guanyadors ja han estat comunicats per correu electrònic.

Moltes gràcies a tots per participar en el nostre concurs i seguiu atents al web de Diari de Girona per a noves convocatòries!