La cantant colombiana Shakira va deixar ahir al migdia la clínica Teknon de Barcelona, on dimarts passat va donar a llum al seu primer fill, Milan Piqué Mebarak, segons van confirmar fonts del centre sanitari.

La cantant, la seva parella sentimental, el futbolista del F.C. Barcelona Gerard Piqué, i el primer fill de tots dos van abandonar el centre hospitalari en un vehicle tot terreny Audi de color negre i amb els vidres tintats que conduïa un germà de Shakira.

El vehicle no va sortir per l'aparcament de la clínica, sinó per una sortida ubicada al costat de les rampes per les quals entren i surten les mercaderies del centre, però malgrat això no van poder evitar el núvol de periodistes, fotògrafs, càmeres de televisió i curiosos que es trobaven als voltants.

El vehicle no es va aturar en cap moment davant la premsa i els curiosos i, previsiblement, va marxar cap al domicili de Gerard Piqué a la localitat de Cabrils, a 25 quilòmetres de Barcelona, on la parella s'allotja fins que acabin les obres de la seva nova casa a la Ciutat Comtal.

Fins ara no s'ha divulgat cap fotografia de la cara de Milan i només s'ha pogut veure una foto penjada per Gerard Piqué al seu compte de Twitter en què es veien les cames del nadó amb un calçat esportiu amb el seu nom gravat, sota l'epígraf "Milan's feet".

Milan Piqué Mebarak va néixer a les 21.36 hores de dimarts passat a la clínica Teknon i va pesar gai?rebé tres quilos. El naixement del primer fill de Shakira es va produir per cesària programada per l'equip del doctor García Valdecasa, el mateix ginecòleg que va atendre el part dels quatre fills de la infanta Cristina i de la seva cosina Alèxia de Grècia.