El festival de teatre amateur Fitag 2013obre el termini per presentar propostes

 

GIRONA | DDG Ja és obert el període d'inscripcions per participar en el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) 2013, patrocinat per la Diputació de Girona i amb el suport de la Casa de Cultura i l'Ajuntament de Girona.
El proper FITAG tindrà lloc a Girona del 27 al 31 d'agost del 2013 en diferents escenaris de la ciutat, i, a més, com ja és habitual, comptarà amb la complicitat de diversos municipis gironins que formen part de la xarxa FITAG als Municipis.
Fins al 8 d'abril es podran presentar les propostes de teatre amateur gironines i de tot el món interessades a formar part de la programació d'aquesta edició. Les bases de participació i el formulari d'inscripció en línia es troben al web del Festival (www.fitag.cat).
Per a aquesta edició es manté el mateix pressupost que per a l'edició de 2012. A més, en aquesta edició s'incorporaran a les tasques de gestió i producció de Festival els membres de la companyia gironina Teatre de Contacte, un col·lectiu que ha tingut una estreta vinculació amb el Fitag.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema