Unes 650.000 persones han visitat l'exposició Ferran Adrià i elBulli. Risc, llibertat i creativitat, en els dotze mesos que ha estat oberta al públic al Palau Robert de Barcelona.

Produïda per la Generalitat, la mostra, que es va inaugurar el 2 de febrer de 2012 i es tancarà el pròxim 3 de febrer de 2013, s'ha convertit en la més visitada de totes les exposicions que s'han organitzat al centre en els seus quinze anys de funcionament.

Segons va informar ahir el Palau Robert, a més d'una presència notòria de turistes de totes les nacionalitats que visiten la ciutat de Barcelona, destaquen entre els visitants 8.500 nens i joves d'escoles i centres recreatius de Catalunya, que han participat en les activitats educatives paral·leles.

Itinerància internacional

Des de fa mesos, la Generalitat treballa en la itinerància de l'exposició, amb la col·laboració de l'Institut Ramon Llull i de diversos patrocinadors.

L'objectiu és que l'exposició es pugui visitar, durant la resta de 2013 i el 2014, en diverses ciutats del Brasil, del Regne Unit, dels Estats Units i a Madrid.

L'exposició acabarà formant part de la Col·lecció / Mostra Permanent de la Bullifoundation, a cala Montjoi, a partir del mes d'abril de 2015.