El Teatre de Salt acollirà demà dissabte les dues úniques funcions (18h i a les 21h) a l'Estat espanyol d'El tiempo todo entero, de la directora argentina Romina Paula. El muntatge, que es va estrenar l'any 2010 a l'espai Callejón de Buenos Aires gràcies al Premi S, va rebre una molt bona acollida en l'edició de l'any 2011 del festival Temporada Alta.

Romina Paula, amb la seva companyia El Silencio, és una dels principals representants del nou teatre argentí, la jove generació de directors com Daniel Veronese o Ricardo Bartís.

Actriu, dramaturga, novel·lista i directora, en aquesta peça presenta una versió molt lliure de Figuretes de vidre, de Tennessee Williams, amb ecos de la vida turmentada i l'obra seductora de la pintora Frida Kahlo.

El treball de Paula, que teixeix un entramat de situacions, personatges i discussions, es caracteritza per la complicitat que demostra amb els seus intèrprets, que permet que el drama arribi al públic de manera viva, fluïda i intensa.

Romina Paula Va néixer a Buenos Aires l'any 1979. Va estudiar la carrera de dramatúrgia a l'EMAD i es va formar com a actriu amb Alejando Catalán, Ridcardo Bartis i Pompeyo Audivert.

Més tard, va realitzar tallers de narrativa i clínica d'obra amb Juan Martini i Anna Kazumi Stahl i va començar a fer els seus primers treballs com a dramaturga i directora estrenant obres com Si te sigo, muero sobre textos d'Héctor Viel Temperley i Algo de ruido hace. També va dirigir Todos los miedos, de Mariana Chaud.