Entre avui divendres i el proper diumenge, Sant Feliu de Guíxols uneix dos dels seus trets més característics: les tapes i el rock. Les debilitats locals, els nostres pecats capitals... i de totes dues coses anem ben servits! Per aquesta primera edició, l´Atzavara Club ha convidat diferents bars i locals gastronòmics on poder assaborir un platillo o montadito amb grups i cantants de diferents estils i procedències, que oferiran concerts acústics per a tots els públics.

«És una manera d´obrir-se al poble, col·laborar amb diferents restauradors locals i celebrar la primavera amb antel·lació. Tots els concerts seran gratuïts i cada un dels locals elaborarà una tapa única per a l'ocasió» afirmen els organitzadors de l´Atzavara Club. Per acabar completar l'oferta ludico-gatronòmica-cultural del cap de setmana, el dissabte a la nit se celebrarà un concert molt especial a la Sala TZVR on els ganxons Bullitt, presentaran el seu tercer disc So many ways acompanyats dels gallecs Holywater, que també presentaran el seu nou treball Wasteland.

I si us queden forces, els més valents encara podeu anar a moure els malucs a la festa del Bar Chic (Rbla. Portalet) on us espera Dj Waiem, que punxarà punk-rock dels 90 i els hits més actuals. Aquesta és la primera edició d´aquest «festivalet» modest, obert a tothom, que ha nascut amb la intenció de traslladar als bars les propostes musicals que regularment ofereix l'associació. Mengeu, beveu i escolteu amb les orelles ben obertes. I gaudiu del Rock&Tapes amb els cinc sentits! Faci fred o faci calor, amb bona música en viu, unes tapes d´allò més suggerents i el mar de fons, la festa promet.