L'artista Francesc Torres Monsó (Girona, 1922) entra a la Universitat de la Sorbona de París amb la seva exposició Anar fent i prou, un homenatge a l'artista tot coincidint amb el seu 90è aniversari que ja es va poder veure la passada tardor a Can Màrio, el centre d'art de la Fundació Vila Casas a Palafrugell.

L'exposició quedarà inaugurada aquest divendres al Centre d'Estudis Catalans de la universitat parisina, en un acte que comptarà amb la participació dels comissaris, Glòria Bosch i Pep Admetlla, i serà visitable fins el 19 d'abril.

La Fundació Vila Casas, l'Institut Ramon Llull i l'Associació per a la Promoció de la Cultura Catalana a París han fet possible que la mostra arribi a la capital francesa.

En aquesta mostra, Torres Monsó parteix d'un text de l'escultor Aristide Maillol, el qual esdevingué cabdal en la seva trajectòria, i d' una selecció de maquetes de projectes escultòrics, per reflecteix les inquietuds que fonamenten el treball conceptual de l'artista; un llegat de dilatada trajectòria que fusiona idea i forma.