Els menús de primavera d´El Celler de Can Roca´

Descobreix quins són els plats estrella d'aquesta primavera al millor restaurant del món

01.05.2013 | 10:30

El Somni (el somni) és un ambiciós projecte creatiu liderat pels germans Roca. Una bogeria. Una òpera gastronòmica itinerant en la qual han col · laborat alguns dels més importants artistes del món i amb la qual volen explorar els límits de la creativitat gastronòmica i de la capacitat de sentir.

El somni és també una cosa que comparteixen des de fa molts anys Joan, Josep i Jordi Roca i allò pel que es deixen la pell tots els dies: seguir millorant una casa com El Celler de Can Roca, que se sustenta sobre les bases de l'esforç, la creativitat, la investigació, la sensibilitat i una hospitalitat sense impostura.

Fa temps que els crítics gastronòmics van esgotar els elogis i se'ls van quedar curtes les puntuacions per referir-se a El Celler. Fa temps que les seves taules estan entre les més cobejades pels fanàtics de la cuina a tot el planeta i que els seus col · legues posen als Roca com a model de talent i humilitat.

"Si vols anar ràpid, camina sol, si vols arribar lluny, vés acompanyat", diu un vell proverbi africà que els encaixa com un guant. Ells se saben afortunats per avançar junts i proclamen sense pudor l'amor als seus pares i el respecte als seus orígens i herència culinària. Ho fan sense oblidar mai el seu compromís amb l'avantguarda gastronòmica i amb el que ella comporta de risc, rigor, passió i recerca constant.

La mirada intel · ligent i el do per cuinar de Joan, el més gran dels germans, la saviesa, la passió i el verb de Josep, l'home dels vins, l'atreviment, la curiositat i el sentit de l'humor de Jordi, el mestre de les postres. Entre els tres han convertit el seu establiment de Girona en un dels temples de la cuina d'avantguarda. I aquest temple ha passat a encapçalar la llista dels millors restaurants del món.

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema