ESCOLTEM ELS JOVES (1)

08.07.2013 | 07:19
ESCOLTEM ELS JOVES (1)
ESCOLTEM ELS JOVES (1)

He escoltat sovint els joves. Per això us proposo llegir els testimonis d'alguns nois i noies que durant aquests mesos he confirmat en el do de l'Esperit. Concretament, en acabar la celebració de la confirmació de 14 nois i noies de dues parròquies del Baix
Empordà, alguns noies i noies agafen el micro i, davant de tothom -pares, familiars, amics, padrins, feligresos-, fan la proclama que podreu llegir tot seguit. Jo l'he llegida moltes vegades perquè ens dóna esperança en el nostre treball de sembradors de l'Evangeli.
- Ara que hem confirmat la fe que els nostres pares varen iniciar el dia del nostre bateig, volem explicar-vos el que ha estat aquest camí.
- Ha estat un procés llarg però caracteritzat per un constant aprenentatge. Hem parlat de Jesús d'una altra manera a com estàvem acostumats a fer: ha passat de ser una figura que vèiem llunyana a ser algú més proper. Hem conegut molts aspectes de la seva vida que desconeixíem. Hem descobert la fe que ens acompanyarà anem on anem, que ens ajudarà en els moments més difícils. Hem descobert que sempre serà l'últim que perdrem, perquè Déu ens estima tal com som.
- Actualment la societat es troba immersa en una profunda crisi que va més enllà del pla econòmic. És una crisi que demana confiança en Déu, abandó a la seva voluntat. L'home ha deixat de contemplar Déu i viu neguitejat pel seu futur. Per aquest motiu, avui en dia, ser jove i cristià no és fàcil. Nosaltres trenquem esquemes, ens reivindiquem. No volem que aquesta fe que hem descobert quedi només en nosaltres. La nostra fe és acció, i volem que els més propers a nosaltres també descobreixin aquesta experiència.
- Molts de nosaltres hem trobat moltes respostes en aquests dos anys. En nom de tots donem les gràcies als nostres mossens (aquí hi escriuen els noms dels mossens de les dues parròquies), a tota la comunitat cristiana, i als nostres catequistes (aquí citen els noms dels catequistes).
- Aquesta celebració és el punt de sortida cap a la realitat de la vida cristiana. Afrontarem aquests moments amb força i il·lusió perquè representen l'inici d'una nova etapa en la qual continuarem el camí de la fe.
- Nosaltres, joves de les parròquies de... (...) (Extret del Full Parroquial d'aquesta setmana).

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema